lördag 30 mars 2013

Lite om mig.

Ja som sagt, jag heter Tanja och fyller 36 år i maj.

I höstas fick jag diagnosen fibromyalgi och eftersom jag är så envis så ville jag höra det från flera läkare innan jag "accepterar" att det är det jag har. Så min läkare skickade en remiss till Smärtrehab i Säter och dit var jag i februari... Ja dom bekräftade att det var fibromyalgi och att jag eventuellt har diskbråck eftersom jag har haft ont i ryggen/benet sen veckan före jul och gått och haltat...

Jahapp underbart... Fick en tid till magnetröntgen i början på juni, lååång väntan, men men det var bara att bita ihop och jobba... tills i söndags då gick det inte längre. Vi var och handlade på ICA och jag kände att jag inte orkade stå eller gå nå mer. Jag hade aldrig känt så... och jag skulle jobba dagen efter... suck... jaja jag tänkte att jag måste lägga mig tidigt så kroppen får vila och sen kanske det är bättre på morgonen... Nej det var det inte och har inte varit på hela veckan...

Ja så fibromyalgi och eventuellt diskbråck gör ju så att man känner sig som 100 år ibland men det är tur man har guldkorn i livet också. Jag har min systerson som jag är gudmor till:



Och jag har mina egna barn men hur roliga är tonårsgrabbar egentligen :)

Och jag har mina nagellack som jag kan pyssla med när jag har ork och lust.

Så det går ingen nöd på mig men bloggen har blivit lite lidande den här veckan och jag ska försöka bättra mig.

Och Glad Påsk på er alla underbaringar!!!




4 kommentarer:

  1. Oj det låter inte bra. Var rädd om dig.
    Jag har också fibromyalgi, fick diagnosen av en smärtspecialist år 2010. Har varit sjukskriven, och blev till slut tvungen att sluta det jobb jag hade då, då de inte kunde göra de anpassningar som krävdes på min arbetsplats. Har studerat en del sedan dess och är tyvärr arbetslös nu. Ska söka in till en utbildning som jag hoppas komma in på i höst. Alltid skönt att prata med någon som vet vad det handlar om.
    Hoppas du får må bättre snart, gör inte mer än du måste och försök att dela upp de måsten du har på flera dagar om det går.
    Kram! Glad Påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh hoppas att du kommer in på utbildningen!
      Ja jag måste verkligen lära mig det där med prioritering :)Men allt är fortfarande så "nytt" så jag tror att jag kan hålla på som förr, men just nu är det ryggen som är värst så jag kan inte göra så mycket mer än måla naglarna och slappa :)
      Kram!

      Radera
  2. Mycket tråkigt att höra att du inte mår bra, hoppas du kan känna att bloggen och lacken kan hjälpa dig när smärtan är för jobbig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är lite som ett andningshål faktiskt, det skönt att försöka koppla bort allt annat och bara vara med andra "nördar" ibland :)

      Radera